stress dengan kandungn

hai ibu² semua.. boleh tak share untuk sy terima kandungan kali ni.. Ni kandungan ke 2 saya, kandungan 1st saya berumur 2thn 6bln dan dia autism.. menjadi tekanan pd saya bila dia takmengerti.. dan sy pon sedang alami alahan teruk.. anak sy yg 1st non verbal.. dia asyik nangis dan sukar tidur. sy pulak baru 7minggu.. sy letih.. alahan lg.. kerja lagi.. mohon ibu² boleh bg kata smgt atau doa² utk sy amalkan. tq

1 Balas

Jangan strees kalau dah mengandung cuba utk terima baby dlm kandungan , boleh juga bersembang dengan baby dlm kandungan , tolong ibu , ibu x larat ni, baby baik2 dalam kandungan ye… ibu sayang anak2 ibu… sbb sy dulu pon mcm ni x sedia nak preggy sbb br lepas keguguran tp Alhamdulillah ok je … letih memang letih , pasangan dan org terdekat kena banyak bg sokongan moral..