Pendapat ibu2

Hai ibu2 saya skrg prgnant ank first 27w saya bru nak cari barang sikit2..saya nak tanya ibu2 dlm ni yg brpngalaman anak first dulu bila beli brang ibu nursing bra dan cardigan berbutang tu wajib ka nak beli? Tak boleh ka kalau pkai bra biasa?maaf saya tak tahu sb kbnyakan sya baca list utk ibu ada tulis nursing bra dn cardigan berbutang..tlg sya ibu2

3 Balas

Nursing bra ✅ Lagi senang, sebab ada button nak bukak. Saya tak beli cardigan, lebih selesa pakai baju loose, senang nak selak.

1y ago

biasanya ada dua jenis nursing bra, button atau cangkuk mcm sis lg sorang ni bgthu. yes, saya pakai di hosp, dan dirumah juga sbb saya jenis tak selesa kalau tak pakai apa apa. saya tak ingat la, saya tak lama pun warded, saya rasa saya bawa dalam 4-5helai camtu.