Nursing bra and heater susu

Hai mommies ! Nk tanya, sy first time mommy, dan dah 35 weeks skrg, and tgh buat checklist utk barang lps bersalin. Klu utk pendapat mommies, perlu ke sy prepare beberapa helai nursing bra dan beli heater utk susu yg kita simpan lps pam ? Ada tak mommies yg boleh share list barang apa yg dah prepare utk time bersalin dan after dah bersalin ?

1 Balas

bra menyusu bajet Sehari 2 helai. tp kalau mula2 standby 4 pun ok, nt pelan2 boleh tambah