Bantu ekonomi keluarga

Hai ibu2.. Saya nak minta pendapat mcm mne nk ada pendapatan sendiri... Saya dh cuba jd agent dropship,tak berjaya... Ada tak idea untuk meniaga? Modal tak besar tapi bole ad untung sikit2.. Atau ibu2 kt sini ada yang meniaga kecil2an dari rumah,boleh tak share pengalaman dan bantu ceritakan mcm mne nak buka jalan berniaga tu..? Terima kasih...❤️

9 Balas

Salam sis Saya pun baru benti keje january haritu setelah 13tahun sy bekerja. Salah satu sbb sy nk jaga baby sndri .,saya takut dgn mcm2 kes skrang.jd tak berani bila org lain jaga anak.dh try 4bln keje tp ttp xboleh nk fokus keje?tambahan lg msalh taska n pngasuh buat sy serik nak hantar baby. Apa yg sy buat bila dh benti keje? Sy jenis tak boleh dduk diam.saya masak and buat lunchbox utk staff2 ofis tmpt keje dlu.Alhamdulillah rezeki anak.tak byk xpe janji ada..sis cuba la. Kalau tak pndai msak boleh tgk youtube or google insyaAllah jadi?sy pn kdg ada yg xpndai sy bukak je youtube?