Bantu ekonomi keluarga

Hai ibu2.. Saya nak minta pendapat mcm mne nk ada pendapatan sendiri... Saya dh cuba jd agent dropship,tak berjaya... Ada tak idea untuk meniaga? Modal tak besar tapi bole ad untung sikit2.. Atau ibu2 kt sini ada yang meniaga kecil2an dari rumah,boleh tak share pengalaman dan bantu ceritakan mcm mne nak buka jalan berniaga tu..? Terima kasih...❤️

9 Balas

sis mcm sy,buat ap semua tk jd. kdg trpikir nk kje,n hntr ank ke pengasuh..tp hti ni berat..mse tu ank msih kecil lg. skrg ni,ank dlm usia yg sesuai,tgh usaha nk cri pekerjaan.

1y ago

syaa suri rumah ank bru 3 bulan saya pulak cpt pnt tapi saya rse mcm nk kerja biasa2 pon tkpaa nk ade duit sdri insyallah smoga nur samsilah sht kuat