Risiko hamil selepas 2 bulan keguguran

Hai ibu².. Saya baru keguguran 2 bulan lepas.. Sekarang saya dh lewat period 4 hari.. Semalam saya buat UPT dan naik jelas double line.. Saya ada sejarah keguguran 2 kali dalam masa setahun.. Bulan 3 & bulan 11 tahun lepas.. Saya nk bertanya pendapat ibu² yg pernah alami situasi mcm saya.. Kandungan saya yg kali ini risiko tinggi tak? Boleh jadi keguguran lagi tak? Sebelum saya dpt tahu pregnant, saya ada pergi check up gigi & buat X-ray.. Merbahaya tak utk kandungan saya? Sekarang saya risau sgt.. Minta pendapat.. Terima kasih..

Risiko hamil selepas 2 bulan keguguran
13 Balas

Mmg KK bagi tarikh buka buku awal ye sis? Sekarang mmg stop terus kerja berat.. Terima kasih sis.. ❤️

Terima kasih.. Semoga yg baik² juga utk puan.. ❤️

Terima kasih sis.. ❤️