Minta Pendapat

Hai Ibu² nak tanya..saya kandungan 5week normal ke kalau ada pendarahan adakah saya keguguran..cek Upt tadi pagi masih Double line..😔#pleasehelp

6 Balas

saya ada bleeding sikit msa 7week terus lari ke hkl sbb nurse pun ckap klau ad darah turun pegi hospital terus... and doc check saya tu darah kotor yg terlekat kat kantung baby je😌isha allah xde apa2 ..apa2 pun pegi terus hospital !!!

better pegi klinik... jgn ambil mudah kalau bleeding.. kite xde ilmu.. biar doc jlnkan tugas.. sekurang2nya boleh tahu knp bleeding berlaku.. take care

Upt lepas keguguran pn masi akan positive dlm 1 mggu gitu.. kene pegi cek kat klinik samada awak da complete miscarriage atau belum..

upt tu kalau dh gugur pn Masih positif. pegilahh cek klinik

kena jmpa dr kak utk cek kandungan

nk kepastian GN hospital