Datang Haid

Hai ibu2 nak tnya .. klau haid kta teratur bulan2 memang dtg bulan . Contoh sya dtg bln 7 13hb tahun lpas.. pas tu bulan dpan bln 8 tggu2 date tu haid x ada cek upt pregnant ..bila dah jmpa dktor,dktor tnya bila last period.jd kta bgi date period .. tp bila dia scan baby tu x sma dgn date period .. klau ikt app 19/4 due date bersalin tp bila dktor scan dia bgi due date 15/5 .. ada kemungkinan akan ikt date bersalin yg dktor bgi atau yg ikt date last period..ada yg tau x ??

1 Balas

ikut date scan ibu, contoh doc scan due date 15/5, so follow yg tu