Ikt date period dh 8weeks tp bila g scan baru 7weeks normal ke ye ?

5 Balas

Saya buat ujian darah kiraan beta hcg saya dah 6weeks tapi scan atas tak nampak. So proceed tvs scan kantung 4weeks. Lagi 2 minggu repeat scan balik.

normal.. sy usia ikut period 6 weeks, pergi scan 5 weeks. kantung dh nmpk, tp janin belum nampak. tggu 3 mggu lagi baru nk scan sekali lagi.

7 weeks dah nmpak ke puan?

5mo ago

dekat swstaa

normal

5mo ago

xde apa pun. yg patut risau klu ada spotting atau saiz kntung dgn kiraan period lebih 2 minggu