Bila tarikh last period

Klau date bersalin 15 February 2023 so bila date last period saya ye????

4 Balas

sy due 14/2/2023 n tarikh last period sy 7/5/22. tp ni klau period regular la. klau period jenis x regular tgk dr saiz baby time tu. maybe next time sis kena take note setiap kali period tanda kat kalendar. sy dr form 5 smpai skrg x pernah miss tanda kt kalendar atau fon.

yg tu kena ingt sendiri laa. bila last period. atau kena kira sendiri. atau tgok dkt gmbr scan tu dh bpe weeks so kira la.

Sy misi kira due 15/2/23. Last period sy 9/5/22

sya due 14/2 lmp sya 8/5