Anemia

Hai ibu2.. Nak tanya korang yang ada anemia.. Sya ni jenis tak nak mkan dgg merah.. Kalau ayam tu nak lah.. Mcm mana cara pmakanan ye ibu yg tak suka mkan dgg merah mcm saya.. Kalau mkan syur boleh lagi..

1 Balas

Sayur susah sikit nak tambah darah, tapi kerang ok. Awak pregnant ke? Kalau pregnant kena make sure kerang tu cukup masak ya

5y ago

Ya.. Skrang 9 minggu.. Tq sis.. Nanti sya beli kerang.. Kerang msk apa pun tak kisah kan..