Sering muntah2

Hai ibu2 kat luar sna ..sy nak tnya ..skg sy pregy trimester pertma dan kjp lg nak melangkah ke trimester kedua tp msi xda slera nak mkn asal makn je muntah kdng2 sy tahan lapar sbb dah x snggup nak muntah bhya pda baby tak dan ada pnyelesaian tak untk situasi sy ni ibu2 skalian ??

1 Balas

sis pergi klinik minta ubat tahan muntah. sy ade 2 jenis doc bagi. bile sy makan sy x muntah dh. pening tu ade lagi, bile makan ubat tahan muntah kite bole makan

4y ago

xde. doc kk pun bagi ubat tahan munta