Ketiak jadi ada garis hitam

Hai, Sy preg skrg 25w++. Nk msuk 26w dah. Sy prasan ketiak Sy jadi naik garis hitam gtu. Pdhal sblm preg ketiak Sy ok je xde grisan hitm tu. Biasa org grisan kt perut kan. Ni dia kt ketiak. Jd hodoh tgk ketiak sendiri.. cemanaa nk buat ? Kalau LPs preg dia hlang ke

2 Balas

normal sis...ketiak,celah peha,bwh Brest,keliling tengkuk akan hitam atau ada skin tag..X perlu risau atau nk tonyoh dengan produk pemutih apa2..SBB normal disebabkan hormon..nanti dah bersalin,akan hilang..saya biarkan je,mmg menyampah tgk.apakan daya, pembawakan mmg begini...enjoy je ok! 😁

4d ago

tula..sbb biasa sblm preg bwh ketiak xde line hitam

normal