Bengkak lepas cerai susu

Hai ibu2. Encem boy ni dah selamat cerai susu. Terima kasih banyak2 dekat ibu2 yang sudi share tips hari tu. Alhamdulillah tips bawang putih menjadi. Skrg ni kalau dia dtg mintak susu, saya buat je yekk susu xsedap ??. Terus tak jadi nak susu. Time tgh malam sekali je dia merengek nak susu. Suakan tek, dia xisap ??. Tapi skrg ni masalahnya dah 3 hari dia tak hisap tek, tek jadi bengkak la pulek ??. Dah try marmet tapi tak berapa nak surut. Mcm mana ya ibu-ibu?

Bengkak lepas cerai susu
1 Balas

Try pump..sepatutnya awak slowly2 kurangkan bukan secara tiba2 awak stop.dia vice versa kepada nak tambah susu badan..so saya suggest awak pump keluar susu badan awak then slowly reduce pumping sessions sampai tak ada susu lagi.

4y ago

Ouh yeke. Okay ibu. 𝓽𝓱𝓪𝓷𝓴 𝔂𝓸𝓾 🥰