Normal period atau keguguran

Hai ibu2 . Ade tak pernah mengalami pengalaman yg same . Saya lambat dtg bulan dlm 10 hari. Check upt -ve . Dan mnggu nih saya kerap muntah2 . 2 hari lepas mlm saya Ade keluaran darah tetapi sikit shj .esok pagi nya bangun tido . Ade keluar darah Dan gumpalan darah mcm nih . Saya try koyak kan skit die macam daging .persoalan Saya ini memang period biasa atau keguguran ye ..

Normal period atau keguguran
22 Balas

pegi Klinik swasta, Minta cek Bhcg. kalau dr tanye, ckp tk period dh 10hri, Upt -ve. Tibe2 turun drh macam ni. so nka cek bhcg.