Lapar lewat malam

Hai ibu², ada tak yg selalu lapar lewat malam? Selalu ibu² makan apa ya untuk lapik perut nak tido 🤭 saya makan roti, tapi mcm takot pulak nak amalkan selalu mcm tu. saya pulak gdm diet control. Tak mkn tak boleh tido pulak perut lapar 😖

1 Balas

makan epal hijau dan minum air 0. bulan pertama agak susah sy buat. masuk bulan kedua badan sy dah biasa. sy pun first pregnancy dpt gdm

2y ago

ya sis. yg penting jgn makan makanan karbo sebab masa nak tidur badan rehat. boleh juga makan jambu batu sebab buah jambu tak buat gula naik