baby berjaga malam

Hai ibu2.. Ada tak baby ibu2 semua bila mlm je mata bulat segar bugar.. Bila siang, nk mandi pn tdo.. Dh masuk dlm besen pn still tdo lg.. Ni dia senyum2 ketawakan mama sbb mama xcukup tdo mlm.. ??? Baby ainul mardhiah 18hari

baby berjaga malam
186 Balas

Comelnya baby sis..geram nyer la...dh cukup tido siang la tu sis..

5y ago

Xpe sis dh beso skit berubah la waktu tido nyer..kita ni jela kena berkorban..

haha terhibur sy tgok gmbr ni seronok sgt dia..mimpi apa tu haha

anak sy pun sama tk tidur mlm. mummy daddy hari2 jd zombie 🤣

yaaa tuhann...comelnyeeeeeerrr😍😍😍😍😍😍😍

Eh geramnya! Knp senyum2 tu.. Comel tau tak?! 😂😂😂😘

Sma sis. Baby saya pun sama. Comel nyeee baby tu 😘😘😘

Alaaaa comellll je gelakkan ibu dia.... 😍

Alohhh comeynye dia senyum tu ase nk cubit pipi tu😍🥰

Sama anak saya after 2 months baru tidur normal 😭

Comelnye... Tk sbr nk menanti bln 3 nt... Ank sulung