Sesi Tanya Pakar Bersama Dr. Sylvia Lim, Doktor Gigi & Pakar Laktasi

Hai ibu yang dikasihi! Hari ini, anda berpeluang untuk bertanyakan apa-apa soalan mengenai Laktasi atau Kesihatan Gigi Anak dan Bayi kepada salah seorang Ahli Pakar kami. Dr. Sylvia Lim merupakan Doktor Gigi dan Perunding Laktasi yang akan aktif berinteraksi dengan anda di aplikasi. Tujukan soalan anda kepada Ahli Pakar kami di ruangan komen di bawah. Pakar kami akan menjawab semua soalan anda pada hari Rabu 15 April 2020, pada jam 8 sehingga 9 malam. Pastikan soalan hanya berkaitan dengan Laktasi & Kesihatan Gigi Anak & Bayi . Soalan yang tidak berkenaan akan dibuang dan pertanyaan selepas waktu yang ditetapkan berkemungkinan besar tidak akan dijawab.

Sesi Tanya Pakar Bersama Dr. Sylvia Lim, Doktor Gigi & Pakar Laktasi
56 Balas

nampaknya doc tak jawab semua soalan di sini termasuk soalan sy huhu takpelah cari doc gigi lain je lah

4y ago

Hi wawahh, Kindly check your inbox, i have answered your questions. Thank you for the photo attached too

Hai doc. Nk tanya normal ke lepas 2minggu keguguran rasa macam rengat di bahagian ari2/rahim. Tq

hello Dr, adakah penggunaan sudu yang keras akan mengganggu pertumbuhan gigi bayi?

4y ago

Hi Nur, Pemgunaan sudu keras tidak akan mengganggu pertumbuahan gigi asalkan baby tidak ada tabiat gigit sudu keras.

assalamualaikum. perlu ke menggosok gigi bayi yg baru tumbuh?

4y ago

Ya, perlu. Gosok gigi bayi sekurang kurangnya 2kali sehari, pagi dan malan, 2minits sekali. Lap mulut, gusi dan lidah setiap kali selepas makan dan minum dengan kain lembut dan basah.

Mcm mna nak bg anak mau gosok gg

4y ago

Anak sy autisme

F s6fAZz6t55tx