Bleeding brownish on off selama seminggu tapi tak sakit.

Hai ibu semua. Sy skrg bleeding on off hampir seminggu tapi tak rasa cramp atau sakit pinggang. Keluar lendir brown pun sikit2 je masa kencing. Sy dah pergi jumpa doc. Doc cakap kantung okay dan cantik tapi belum ada janin. Ikutkan 6week 5 day tapi size kantung 5week. Doc bgi duphaston n repeat scan lepas 2 weeks. Ada tak ibu2 semua alami mcm sy dan selamat melahirkan? -Yana-

8 Balas

banyak bedrest. kalau boleh hanya bangun utk solat, mkn & mandi. elakkan buat kerja2 berat. elakkan bersama suami