Latok.

Hai, ibu mengandung (trimester 1) boleh makan latok ke? Saya hamil 6 mggu lbh. Boleh siapa-siapa bg penjelasan?

Latok.
4 Balas

em..maaf sy tidak psti ttg ini. blh atau tidak .nk2 d awl 1st trismeter ... sbb apa yg sy tahu..kalau preggy xblh mkn mknn yg tidak msk sepnuhnya .tidak blh mkn mknn yg spruh msk sbb tkut ada jngkitan bakteria pd mknn yg blh sbbkn effect pd bby... trmsuk la sushi pn kita xblh mkn semasa hamil..

klu sis nk mkn ,mkn skit ja sbb sya prnh mkn time pregnant 5 bulan,kena cirit birit pdhal mkn skit ja sbb mgidam..2 hri kna cirit birit.

Sy tak berani nak makan bnda ni time mengandung... Klu mengidam p makan sikit ya.... Better kita jaga kita dan baby ya mommy