Boleh ke makan latok.??

Salam, tumpang tanya, ibu mengandung boleh ke mkan benda ni. #10week #latok #ingintahu

Boleh ke makan latok.??
5 Balas

Boleh. Saya pun ada teringin masa mgndung. Tp xla makan byk sangat. Sebab benda mentah kan. Klu ikut saranan doktor, elakkan makanan yg "raw" ni.. Jaga kesihtn mama❤️

macam mane laa uolls makan kan.. bole masuk ke tekak. saya mkn haritu sje laa nk cuba. berlendih.. mmg ke? terus werrkkk saya.. hahaah

Boleh.. Saya 3mggu cmtu, saya makan.. Tp skit la.. Xda la smpi hbs satu paket tu. Ikt penerimaan bdn msg2...

3y ago

okeyh, baikkk

saya craving sgt hritu saya makan je.. darurat sgt dh🤣

3y ago

hahahaa, x mkan x senang dduk kan sis.. 🤭

bleh