MAKAN LATOK

boleh ke 5W makan latok ? ..teringin sangat

5 Balas

Seelok nya elak kan makanan yg mentah mcm tu. Walau you dh basuh bersih², you kna tahu..kandungan bakteria dlm latok tu sgt byk walau dh dibasuh cuci².. tapi dalaman tu masih byk bakteria. Ibu mengandung ni lain badan nyaa...Kalau perut you x than, boleh buat cirit birit yg teruk then....??? Fikir lah ya. Bakteria tetap ada dlm makanan yg tidak dimasak. Nak pula latok tu.

Boleh sis. Makan sikit2 rasa2 gitu. Sedapnya tu.

4y ago

kann .hahaha .sedap sungguh

Sy makan je tp basuh bersih2, makan berpada2..

4y ago

Sy jenis mkn je ape nak mkn, asalkan berpada2..huhu..janji lepas tekak..huhu..sbb nanti pantang, tak leh nak mkn dh, abeh pantang baru leh mkn..hahaha..

Bole

Ya