hi mommy nak tanya susu anmum atau enfamama? yang bagus

yang mana bagus ya tu ibu mengandung saya baru lima bulan lebih dah baru ada selera nak minum susu... 😌#firstbaby #ingintahu #pregnancy

hi mommy nak tanya susu anmum atau enfamama? yang bagus
4 Balas

Bergantung kpd selera & tekak awak jugak 😂 Mcm saya, saya request sample dulu dkt few famous brands yg ada susu khas utk pregnant mommy. TAPI lepas cuba sample susu diaorg, tekak saya tak boleh terima sbb terlalu manis. Bila susu terlalu manis, risau nak consume sbb nanti tak pasal2 terlekat “diabetes” 😪 So, masa pregnant ni saya prefer untuk consume susu kambing sbb sangat “less sweet”.

sy Ada pnh minum dua². bgi Sy anmum buat sy sembelit brbnding enfamama. dan dua² sy amek coklat. rse yg sedap.

3y ago

sy bancuh suam atau sejuk. mmg nmpk berketul kena kacau lebih atau shake sblm minum.

Enfamama 😃

both r r ok