susu badan .

hai ibu ibu , saya nak tanya , ada tak anak ibu ibu sejak lahir memang tak mau minum botol langsung tapi selepas 6bulan dia mau jugak minum botol ? anak saya ni memang tak mau langsung minum botol , macam macam puting dah cuba .

2 Balas

ada..kalau sis suri rumah better smbg nyusu bdn sbb bby jenis mcm ni akan mudah jatuh berat bdn kalau tukar botol sbb diorang xminat botol..bila dia ada tanda² nak susu botol bru sis slow² stop nyusu bdn k..perah susu pon bgus utk anak sis sampai umur dia 2 thun 😇