Rahim Jatuh

Hai ibu-ibu, pernah tak dengar rahim jatuh semasa mengandung? Korang buat apa selain berurut? Ada ke teknologi yang boleh bantu naik kan rahim yang jatuh? Sebab ada sesetengah manusia kecam bila ada niat berurut, orang tu kata sekarang semua dah maju, specialist boleh bantu. Terima kasih sudi kongsi pengalaman

1 Balas

sya sdg alami nya..tpi bukan rahim jatuh, tu bhya sis.. sya pintu rahim turun, dah bgtau nurse tdk mslh akan normal slps brsalin.. tpi tetap risau..