Darah ibu O

Hai ibu ibu. Nak tanya, siapa ibu2 sini yang kumpulan darah O. Anak ok tk? Ramai yang cakap kalau ibu darah O kemungkinan besar anak akan kena kuning. Kuning yang teruk . So apakah langkah2 yang kita harus buat?

18 Balas

Saya dgn psgn mmg drh o..kuning yg truk bgantung kpd pmknn ibu..itu mmg tak blh elak..tapi klu sis drh O,psgn drh A atau lain jns.. kemungkinan ank tidak akan kna jaundis ataupun klu terkena tp dtahap yg rendah je. Ini pgmln klga terdekat