Selamat Bersalin

hai hampa semuaa, alhamdulillah kami selamat bersalin bulan 8 hari tu. baby prem. 35minggu 5hari. kena tahan wad 5hari untuk on antibiotik dan bagi oksigen. due date : 14/09/2022 serah diri sbb gdm : 30/08/2022 bersalin : 15/08/2022 baby sekarang dah 4bulan. Alhamdulillah. kita merancang Allah tentukan. saya induce on drip. sbb air ketuban dah habis takut baby makan najis. saya boleh bersalin awal sbb air ketuban turun masa kerja. saya doakan ibu2 yg bakal melahirkan baby dipermudahkan urusan. 🥰

15 Balas

puan bersalin di hospital kerajaan ke? boleh tahu total bayaran berapa?

2y ago

Bslin dkt hsptal gomen murah je .. xde smpi ratus2 la byr .. saya aritu rm60 smething la jgk bslin 21hb kluar wad 23hb 😊