Bersalin pada 38w 4days

Alhamdulillah. Saya dah selamat bersalin pada 18/8/2022. Due sepatutnya 28/8/2022.. Induce 2 kali, 20minit prosess nak bersalin.

8 Balas

tahniah sis selamat berpantang saya pun hri ni dh 38weeks 4days xde tanda lagi xsabar dh nak jumpa babay xpi baby seronok sangat dok dlm perut sampai xde tanda² nk keluar lagi🤣

Due sama dgan saya. 28/8/22, tapi sy belum bersalin lagi. Seronok kot baby duk dlam perut 😅 seconds baby tapi rasa macam first baby. tahniah buat awak & selamat berpantang..

2y ago

Hehe itulah.. Seronok pulak dia. Klu tak bersalin 28/8 ni. 29 mmg kne g hospital huhu..

Alhamdulillah. Tahniah selamat berpantang. Saya masih menunggu . Nurse cakap 28/8 kena gi spital kalau 27/8 tak bersalin

2y ago

InsyaAllah baby keluar awal tu heheh. Semoga urusan bersalin awak dipermudahkan!

Tahniah, saya bersalin 19.08.2022. 38 minggu 4 hari. Due 29.08.2022. Selamat berpantang🌹

Alhamdulillah. Sye pn due same 28/8, lahir nye smlm 20/8. Baby girl ❤️

tahniah sis selamat berpantang saya pun tunggu hari saja due 28/8/22 nie

2y ago

amin 🤲🥰

alhamdulillah tahniah.. 💐mudahan pulih dgn baik

2y ago

Alhamdulillah terima kasih kak..

Sis,blh sy tau knp induce?

2y ago

Ouhh. Saya 39 minggu 1 hari pun kurg gerak. dlm sehari lebih 12 jam dia gerak sekali dua kali je. tpi bila checkup kata semua okay. Jdi tkut pulak