Selamat bersalin pada 17/09

Hi assalamualaikum semua. Saya dah selamat bersalin pada 17/09/2022 secara induce sebab air ketuban kurang. Due 18/09/2022, sehari awal.. Tahan contraction 3 jam, keluar seketul baby boy. Tapi anak sy kena tahan NICU sebab tak menangis waktu keluar. Nak minta doa dari semua doakan anak sy kuat & sihat sihat sentiasa ya. Sy doakan urusan ibu ibu yang lain dipermudahkan ❤️🙏🏻 #firstbaby #firstmom

3 Balas

wlaikumslm.. alhamdulillah sis n tahnia dan slamat berpantang.. smoga bby dan ibu shat² je.. aamiin

tahniah Alhamdulillah. smoga baby awak sihat inshaAllah.

wslm.. semoga dipermudahkan segala urusan 🤲🏼