pemakanan

Hai guys i'm newbie nak tanya apa makanan yang bagus untuk kuat kan rahim.. kandungan baru lagi 4 weeks..

2 Balas

Banyak makan makanan berkhasiat ye jgn skip asid folic boleh dah try minum susu untuk ibu mengandung, makan buah buahkan and sayur banyak sikit ye.Void kan makanan and minuman yg tk sihat mcm air bergas. Btw Tahniah 🤗

Utk kuatkan rahim tak sure la. Huhu. Tapi jangan skip acid folic ya. Penting untuk perkembangan baby terutama di awal pregnancy.