Newbie Pregnant

Susu apa yang bagus untuk kandungan 6 minggu ini pengalaman saya yang pertama

4 Balas

Hi sis saya minum susu anmum perisa coklat. Sblm saya beli saya mintak sample dulu dari sales lady yang jaga bahagian susu ibu. Saya mintak perisa biasa dgn perisa coklat. Dua dua ok bagi saya tapi saya lebih suka perisa coklat. Susu anmum ni kurang gula tak manis mmg just nice. Goodluck ye sis

Susu ni bagus utk ibu mgandung sis.. Sbb ada acid folic.. Bagus utk kandungan.. Gula x tinggi.. Boleh Google kebaikan susu HL

promama atau frisomum. saya minum frisomum . sedaap. xmual

HL.. hehehe