adakah sy pregnant atau x?

Hai guy's sy nak tnya, skrg sy tgh bingung ttg masalah sy alami.. Masalah sy skrg.. 15.01.2020 sy start dtg haid hbs 19.01.20..5 hari lps hbs period sy bersama dgn suami sy.. Dlm 30 - 31 ada spotting kecil xspt darah haid..01 - 04.02.20 ni perut sy sakit seperti senggugut tp x haid dan mengalami sakit kepala..? Sdgkn haid sy yg akn dtg pd 20.02.20..sy risau smpai check UPT urine test pd 02.02.20 tu keputusannya negative.. Apakah masalah sbnr sy? Apakh sy pregnant spt yg sy baca d google atau sy ada masalah lain?? Senggugut ni dtg secara tetiba sja..

2 Balas

Awal lg tuk cek upt. Just rilex. Nanti da delay baru cek. Jgn pikirkn sgt pasal pregnant or x takot nanti bila terlalu berharap nanti jadi stress n kaco hormon