masalah haid

Hai, sy nk share masalah sy.. Masalah sy skrg lewat dtg bulan 49 hari.. Sy xpernah lewat dtg sperti ini.. Sy pernah ambl pregnancy test tp negetif pergi buat pemereksaan klinik juga negetif.. Xpuas dgn keputusan dr klinik sy g klinik luar jumpa dgn doktor tu scan takut ada penyakit lain.. Doktor scan smuanya xda masalah dan sy tidak hamil katanya.. Cuma darah haid masih melekat d dinding rahim.. Doktor bg ubt cairkn darah haid sj.. Dan masalah skrg ubt doktor bg tu dh nak hbs haid masih lg blm kluar.. Setiap kli sy mkn ubt tu bdn rasa letih sakit2, tumit sakit dan perut rasa kejang dan mual.. Sy bingung apakh kata doktor tu btol sy x hamil dan sy sakit apa sbnrnya

1 Balas

Myb sbb hormon sis... Kadang memg ad yg mcm tu... Bersabar la yea... Semua org hormon xsama n klau dh doctor kata tiada penyakit so normal la tu