sleeping position

hai everyone...im 12weeks and 4days...1st baby .wat are the position we can sleep during pregnancy

15 Balas

sy tidur seperti biasa. tapi sekarang lebih selesa untuk tidur mengereng. tapi alas la perus dgn bantal kecik untuk rasa lebih selasa. kalau jenis yg ada back pain. letak bantal lain di belakang pinggang ye. mungkin akan rasa lebih selesa.

Kalau sy pulak anak first suka tidur telentang. Preggy yg second ni suka mengiring ke kiri. sy baring mana2 position je sis. asalkan badan kita selesa ditambah lagi sy ni ada pelvic pain yg teruk😄

12wk... emm rasanya bole tdur mcm mna gaya skalii pun😂🤣 masi awal ... yg penting tak rasa tekanan dkat perut Dan selesa.. hihi

sya tidur mengereng..letak bantal kat bawah punggung bagi rasa selesa sikit..sbb sllu sakit punggung

masih awal.. u boleh tdo ikut suka.. prut besar nnti tido mengiring je, jgn terlentang..

sleep like a sleeping beauty...but make sure you don't lie face downward...

im 13w now.. selesa lagi tidur mengiring sambil peluk bantal.. hehe

12 weeks awal lagi boleh tido selesa lagi.. Jgn tido menyarap sudah..

😊😊😊😊😊😊 sekejap mengiring.. sekejap tlentang..

Selagi you selesa . Tido je macam mana pun . ❤️