TTC DUA TAHUN

hai dah lama x bersiaran..Saya dah ttc hampir dua tahun tapi masih belum ada rezeki anak..doakan saya dan suami supaya di kurniakan rezeki anak ye ..Tak sabar nak ada baby

28 Balas

Sy pun lama jgak ttc... Org duk mengata tu abaikan je. Kita jgn cpt down... Sy dgn husband tiap2 bln ada je produk yg kami try. P mengurut xyah ckp... Mmg byk tmpt kami p. Tp kami pk kami kena usaha & ikhtiar mana yg ptot. Bykkan sedekah jgak sis... Doa jgn tggal. Alhamdulillah Allah dgr doa2 kami & org2 yg mendoakan kami.

4y ago

Smoga kita d kurniakan anak