TTC DUA TAHUN

hai dah lama x bersiaran..Saya dah ttc hampir dua tahun tapi masih belum ada rezeki anak..doakan saya dan suami supaya di kurniakan rezeki anak ye ..Tak sabar nak ada baby

28 Balas

Saya ttc.. bagi clear rahim dulu.. Setiap pagi dari first period, ambil Seinci kunyit hidup, sebatang serai dan sebiji limau nipis (hiris nipis).... letak dalam cawan kunyit dan serai.. ambil air panas tuangkan, agak suam baru perah limau nipis.. Sebelum minum, niat diberi kesihatan dan dikurniakan zuriat.. baca sekali 3 zikir memohon zuriat (kalau boleh hafal hafal).. Saya buat 3 cycle.. cycle 4 saya stop.. kemudian sah Hamil ♥️.. mungkin asbab.. usaha tu penting.. Sementara tu . ttc bersama OPK.. untuk menentukan masa subur.. Jika jumpa masa subur, Saya bersama suami 3hari berturut turut tpi semuanya pagi 4-5am .. Beritahu suami.. Habis je terus baca 3 zikir mohon zuriat tu byk kali... Insyaallah xsalah ikhtiar.. Mudah mudahan ada rezeki 😍

4y ago

In shaa Allah..aamiin