TTC DUA TAHUN

hai dah lama x bersiaran..Saya dah ttc hampir dua tahun tapi masih belum ada rezeki anak..doakan saya dan suami supaya di kurniakan rezeki anak ye ..Tak sabar nak ada baby

28 Balas

Cuba makan mamonhope . Sy aritu satu botol je trus lekat . Bkn paidreview or nk melakukan product . just suggestion utk sis . Sy kwin dkt 3 tahun, start ttc pun last year . Xsmpai setahun . Skrg prgnt msuk 19 minggu dh

4y ago

Sy dh try jus zuriat tp blum ad rezeki lg..in shaa Allah bila smpai wktu nnti..aamiin