Post soalan yang tiada respon

Hai bru2 ni sy ada tnya berkenan SOP Hospital serdang but no respon dr mommy dlm ni. Blh bg skit info x

9 Balas

kena ad yg komen baru naik sis punya soalan..sy buln 7 bsalin hospital serdang. LB room suami x boleh teman,lepas baby lahir nurse akn bagi kt suami utk azan.lpastu dah naik wad nurse sruh pngil suami naik utk ambil uri x boleh lme2 pn kt wad guard ad .klau boleh x yh bwak bnyk beg satu beg dah ckup..sbb masa sy spnjng kt hospital ibu dan ank pkai baju hospital smpai la nk balik baru tukar bju sndiri..sy bwak bju shelai dan skirt ,baby pun 1set je tp pampers kne standby bnyk sikit mcm sy anak kne msuk nicu sbb kuning dorg mintak pampers dgn wipes tisu .klau x ada mslah ibu n baby esk tu dah boleh balik

4y ago

Aamiin❤

Saya baru bersalin di sana bulan 9 hr tu. Suami masih xdibenarkn temankn isteri di labour room. Tp syukur nurse pggl suami utk azankn anak slps deliver tu. Brg2 keperluan ibu dan anak akn hanya boleh pass pd guard semasa dlm ward. Harap membantu

4y ago

Ooo yeke sis.. Memng xdpt naik wardla ye.. Tme ksh bg info

sy rasa mana2 hosp dkt kkm tak benarkan suami teman utk delivery sekarang ni demi utk protect staff2 dari terdedah pada covid. dkt tmpt sy kerja skrg, houseman laki je akan azan anak. lepas dah bersalin dan proses nak masuk ward je baru boleh jumpa suami

4y ago

Ok sis..

sy brsln bln 6 dkt KPMC alhmdulillah suami blh tmnkn kat labour&ward sy ambl single..&dkt ward pon sehari je petang kul 5 dh blh balik cz sy takde mslh apa2 xjht,bby pon alhmdulillah sihat..

saya admit Hospital serdang masa pkp, suami tak boleh masuk. Saya bersalin bulan 4 dekat KPMC. Alhamdulillah suami boleh teman dalam labour room & ward sebab saya ambil single room 😊

4y ago

Itulah. Alhamdulillah. Semoga urusan mommy2 yg lain pun akan dipermudahkan insyaAllah 😊

saya bersalin kt hosp serdang bulan 5 hr tu.. hosp serdang x bnrkan suami masuk .. just dibenarkn masuk utk azankn anak + ambil uri shj

1 hr jela klo baby dh berak dn kncing kan. Oo xperlula bwak byk brang ye

boleh terus call hospital untuk kepastian kalau tiada jawapan kat sini.

up