KEPUTIHAN ADAKAH JANIN MASIH OK?

Hai bonda semua, confuse sekejap, nak tanya pendapat bonda, scan di swasta 6 week Dr suspect missed abortion & samar2 resultnya, saya tunggu kalau2 betul ada tandanya, tapi yang keluar cuma keputihan biasa sampai sekarang, tak ada warna, sedikit saja, adakah bermakna janin tu masih ok? 8 weeks ni nak scan semula. Harap ada berita baik. Siapa ada pengalaman macam ni, boleh share.

1 Balas

Semoga nanti scan dah ada baby dalam rahim. Maybe awal lg tu. Semoga dipermudahkan ye