Keputihan biasa atau tanda bersalin?

Hi , nak tanya , kalau keluar keputihan macam ni tandanya apa ya . Tapi takda pula darah keluar . Ada sapa2 tahu sebabnya . Due sy 20/8 ni

Keputihan biasa atau tanda bersalin?
7 Balas

Bgtau doc asap sis, biasanya dorg akan ambik sampel utk cek gbs. Penting tu nak tau ada gbs x sebelum bersalin.

Ni keputihan. Bukan tanda bersalin. It could be sign of infection or just normal discharge. Refer doktor ya

Dorang kata selalu kalau gini tunggu keluar keluar darah..agaknya ni mucus plug tu kot

Sy pun ada macam ni...cuma sikit je...due 22hb8...confuse keputihan atau mucus plug

Saya pun ada jugakkk keluar keputihan mcm ni. Pekat pulaaak tuuu. Due 18/8 ni

cuba check di hospital sis sya mcm ne juga due 20/8 Alhamdulillah 3/8 sdh besalin

2mo ago

besalin normal

Saya pun ade kluar cmni lately due 19/8 normal ke eh tak gatal pun

2mo ago

I anak second pun tkthu juga yunk