Calcium

Hai.. Boleh share x calcium yg mommy konsium.. ? Beserta gambar kalau boleh.. Hehehe

5 Balas

Kalau tak boleh "terima" susu, cuba buat makanan yang ada sumber susu seperti puding susu, roti atau oat. Takpun makanan ini: Sayuran hijau seperti brokoli. Ikan sardin dan tofu Sandiwich berkeju Yogurt Bayam, kacang hijau atau makanan laut yang tak ada merkuri Smoothie buah-buahan Susu soya Ambil supplement kalsium (perlu rujuk doktor terlebih dahulu tau!)

5y ago

Wahhh... Bagusnyee sis ni.. Tq sgt2.. Saya skrg pon consium air soya V soy, yogurt anlene, nestle dgn calciyum (btul ke ejaan ni) hehe pastu nestum.. Tq bantu sy.. Nnti sy try mkn yg lain2 tu plak.. Udang ade merkuri x??

Ostematrix Shaklee pilihan terbaik sis. Bantu elak sembelit, bantu elak kaki kebas/kejang. Dan bantu relaxekan muscle 😊

Sy consume supplement Iberet je utk calcium. Doc yg bg

Sy consume Ostematrix shaklee😇

5y ago

http://www.wasap.my/60163231013/shaklee Harga special utk geng momy2 yaa😇

Obical. Gynae bagi