Mandikan bayi newborn

Hi moms. Nak tanya la. Biasanya bayi newborn mandi pkul brape and brape kali sehari ye?

1 Balas

pagi mndikan bby dlm pukul 8 pg pun dh boleh dah..tp mcm sy dlu dlm pantang husben mandikan ank pukul 7 pg sblm dia pergi kerja...pstu sy dh blh mndikan ank sy mndikan ank dlm pukul 8 pg..kekdg 9 pg..guna air suam.. mcm sebelah ptg pula sy mndikan anak selepas asar. mcm sy dlu ank mndi 2kali sehari..

12mo ago

ye btul tu puan .mcm ptg seeloknya sblm pukul 7 mndikan ank..