nama baby girl

Hai. Boleh mommy2 suggest x. Nm untuk bby girl.. Siti ....... Saffya Tlg suggest sesuai nk buh apa kat tgh tu. Dah Google, FB. Minta pndgn sini sama. Ibu2 sini ramai yg kreatif. Nk combine klasik + moden yg membawa maksud elok tp xkreatif ? xde idea . Tqvm. Sporting eh. Yg nk kecam sila scroll laju2

33 Balas

Terima kasih ye semua atas kesudian bg cadangan.. ampa semua sporting. Tq. Semoga bertambah murah rezeki mommy2 semua 😘😘

SITI ALIYA SAFFYA ...... INARA ... ...... AIMI ... ...... MAWAR ... ...... ALYN ... ...... SARA ... ...... ROUZAN/RAZAN ...

Siti Aisyah Saffya Siti Rabiatul Saffya Siti Aminah Saffya Siti Aqilah Saffya Siti Najwa Saffya Siti Qurratul Aini Saffya

Siti Nur Saffiya Bagi saya sedap yang ni sebab xpanjang sgt & xpendek sgt. 😊

siti khadeeja saffya siti ameena saffya siti maryam saffya siti rania saffya

nuralisa boleh sama mcm nama ank saya siti nuralisa Safiyya😁😁😉

Siti Saidatul Saffya Siti Quratul Saffya Siti Aisyatul Saffya

siti aina safiyya ☺️ sedap nama ni

Siti Maryam Saffya Siti Aurora Imani saffya

Sitii auliya saffya Siti izara saffa