Suggest nama 2 ayat bermula huruf Z dan I

Hai! Boleh tak nk minta suggest nama 2 ayat bermula huruf 'z' dan 'i'beserta maksud.. Nk boy and girl. Kalau boleh nak yg pendek2 je #pilihnama #nama #namahurufz #namahyrufi#SeriusTanya #bantujawab #Sharing_dong_Bund #bantusharing #ingintahu

11 Balas

Zara Imani : Puteri/bunga yang cantik | kepercayaanku Zaini Irfan: Bagus, perhiasan | kebijaksanaan, pengetahuan, kesyukuran

Zaheen Imran-yang cerdik/budi bahasa Zafira Inara - selalu beruntung/pintar

zinirah - nama wanita hebat zaman sahabat, ada dlm lagu unic

Zayyan irfan/ Irfan Zayyan Zayn isaac Zawra isabelle Zaleesya Inara

2mo ago

Isaac tu nama nabi atau ada maksud lain ye? Sedap jgk

Zia Insyirah Zia- Bersinar Insyirah - Kegembiraan

perempuan zulfa - kelembutan imani-kepercayaanku

iskandar zulkarnain...

imanina zulaikha irfan zuhayr

zara inara zain ikmal