Anak tak berak

hai.. boleh kongsi tips or pengalaman baby yang dulu berak tiap hari n berulang. Tapi sekarang selang beberapa hari. Baby 2bulan lebih dan fully breast milk. tq in advance

2 Balas

Itu normal sis.. Sebab susu ibu digunakan semua utk tumbesaran sehingga sedikit sahaja yg mjadi najis.. Bayi saya 9 hari x berak wktu umur 2bulan..tapi make sure kencing dan kentut ada.. Kalau x ada baby ada masalah usus..

Fully bf, normal. Try buat urutan kaki (cara kayuh basikal) & LOVE kat perut baby. Youtube ada tutorial.