tak berak

Hai ..nak tnya,normal ke baby 4 bulan tak berak dah 5 Hari..baby saya fully bf..risau pulak tak berak,biasa hari2 berak..tq #babyfirst

2 Balas

Kalau fully bf, normal tu sis. Baby saya pun alami perkara yg sama. Berak sekali dalam 7 hari, kemudian selang 14 hari berak sekali, kemudian berak sekali selepas 7 hari. Doktor kk, doktor pediatric hospital besar dan doktor klinik swasta semua bagitau itu normal, jika fully breastfeed

hai, kalau baby sis fully bf memang normal sis.

4y ago

hai sis, yg ni mmg nrml sis jgn risau sbb bby fully bf lain lah klu fm sis, dnt wry k..petua mmg x da sis..skrg ank sis dah berak ke?