Baby tak berak

Salam mommies. Baby saya umur 3 bulan 2 minggu n fully bf. Ni dah 11 hari tak berak. Asyik kentut busuk je. Tapi perut tak keras n baby tak meragam. Dah buat senaman kayuh basikal n urut I love you sekerap mungkin tapi masih tak menjadi. Ada tips lain ke y boleh dikongsi? Tq

3 Balas

fully bf normal xberak 2 minggu max... as long perut tak keras , tak kembung tak meragam okay je tu . bab kentut tu lepas dia berak nanti okay la xbau sgt

Sama la kita. Mcm2 gaya dh buat. So far ank sy seminggu sekali berak nya. Tk pernah lebih seminggu tk berak2. Tp gitulah risauuu