Baby songsang

Hai.. boleh kongsi kah cara untuk buat baby pusing bawah... saya 35 minggu 4 hari tapi kepala baby masih di atas lagi....

7 Balas

Sujud dlm 1min mcmtoo.. Saya 25weeks.. Dokter pun kata bby sy songsang dan uri agak bawah.. Hope bby berpusing laa sebelum waktunya.. 😊 aminn..

sme dgn sye 35 weeks 4 days tpi alhamdulillah baby sye x sye doakn smoge baby awk menjelang nk brslin dye brpusing dan msuk laluan blik smule

bersujud,bila kedudukan mcm tu perut akan menjadi ( ada ruang utk baby berpusing) n bayakkan berdoa....

time solat sujud dalam 1 min mcm tu.

Semoga membantu☺️

Banyakkan bersujud 😘

Sujud lama sis