36w3d baby masih songsang.

Hai. Sy dah 36w3d tapi baby still songsang kepala ke atas dan kaki ke bawah. Masih ade peluang besar ke untuk baby pusing kepala ke bawah? Rasa macam masa makin suntuk. Risau takut baby tak sempat dah nak pusing ke bawah sebab ruang perut makin sempit. 😔

2 Balas

Kawan saya baby dia pusing dari sonsang ke cephalic masa 36w. 2 hari sebelum appointment dr untuk proses ecv. Terus tak jadi ecv sebab baby dah kepala bawah 😂

5mo ago

hritu dr ada jugak psl air ktuban. dr ckp air ketuban pun ok.

Try sujud lama lama sikit. Usap usap dia suruh pusing. Mine baby breach time 32week tp 37week baby dah kepala kat bawah.