7weeks ,buku pink

Hai ,bile ye boleh buka buku pink

7 Balas

Dah boleh walk in/call kk untuk buat appointment nak bukak buku pink. Nanti kk bagi tarikh and dokumen kene bawak untuk first check up. Kk tempat saya kene walk in, takleh call

saya mengandung 6 weeks sekarang. nak pergi buat buku pink tapi nurse suruh saya datang time 8 weeks nanti sebab dia kata terlalu awal lagi nak buka buku pink

Haritu saya bukak time 7 weeks, saya dtg walk in terus sbb kalau call dorang tak angkat. KK tempat saya boleh bukak sblum 12 weeks. Lagi awal lagi bagus sis🥰

kalau takde masalah selalu 10w baru buka. kalau macam saya family ada kencing manis , saya buka awal masa 8w haritu

9w above lps confirm scan nmpk kantung, janin & heartbeat bby.

kalau saya buka time 11weeks

2y ago

kalau saya refer kk dan 2bln sebelum bersalin saya baru decided utk ke Hukm

Depends on kk

2y ago

Kena call/walk in tny kaunter utk dptkn tarikh appointment utk buka buku pink.